Jangan lepaskan peluang menggembirakan hati mereka yang tersayang :)
KELAS ASAS DECO CUPCAKES
PROMOSI (RM 80)
KELAS ASAS DECO KEK SPONGEBOB
PROMOSI (RM 200)
KELAS ASAS DECO KEK LADYBIRD
PROMOSI (RM 200)
KELAS MEMBUAT HOMEMADE CHOCOLATE
RM 170
(TIDAK MEMERLUKAN KEMAHIRAN BAKING)
Untuk tempahan kelas boleh hubungi
finelicious@yahoo.com
Mobile: 016-7681598
Kelas akan diadakan di:
POLKADOT BUFFET, PURA KENCANA, SRI GADING
MASA: 9.30 PAGI HINGGA SIAP
SMS / emel NAMA PENUH, NO I/C, NO TELEFON, Nyatakan kelas yang diinginkan dan tarikh. Pihak kami akan membalas untuk confirmkan tempat.
Untuk tempahan kelas, bayaran deposit 50% diperlukan. Bayaran selebihnya semasa kelas diadakan.
Untuk Sebarang Pertanyaan atau tempahan
Hubungi : 016 - 7681598 atau emailkan kepada finelicious@yahoo.com
SMS / emel Nama Penuh, Alamat, No Telefon, Keterangan mengenai chocolate / kek yang ingin ditempah.
Saya akan membalas pesanan beserta dengan maklumat harga.
Jenis tempahan yang kami terima:
* CHOCOLATE
*KEK HANTARAN & PERKAHWINAN
*KEK BIRTHDAY
*CUPCAKES
*MUFFIN
*COOKIES
( ‘Speciality’ Crunchy Fansuri )
Pilihan kek :
"Speciality" Marble Cheese Cake , Kek Choc Kukus, Butter Cake, Cheese Cake, Orange Cake, Mixed Fruit, Moist Chocolate Cake, Genoise
Tempahan seboleh-bolehnya hendaklah dibuat tidak kurang daripada 7 hari.
Harga?
Harga bergantung pada jenis kek, perasa, saiz dan design.
Hubungi kami untuk mendapatkan harga terbaik untuk tempahan anda.
Harga mungkin berubah dari semasa ke semasa.
Bayaran kepada?
Rofidah Abdul Rahman
Maybank: 1014 6817 9467
CIMB: 0114 0075 1345 22
BSN: 0114 641 0000 1765 4
Notis
Tempahan harus ditempatkan sekurang-kurangnya beberapa hari sebelum tarikh yang diperlukan.
Untuk design yang lebih detail , sila beri maklumat sebanyak yang mungkin.
Dibandingkan dengan masakan lain, membuat kek adalah pekerjaan mengukur dan memerlukan ketelitian.
Semua bahan harus ditimbang dan diukur dengan tepat untuk mendapatkan hasil yang baik. Jika kami mengurangkan gula terlalu banyak, tekstur kek akan terjejas.
Manakala icing, sama ada mentega icing atau fondant gulung, tidak dapat elak dari rasa manisnya,
terutama yang diperbuat daripada gula. Icing ini digunakan untuk membuat design yang diperlukan. Adakalanya, dekorasi menggunakan icing akan menghasilkan rasa ‘bergula’.
Kami hanya boleh menyarankan kepada anda untuk membuang sebahagian atau semua icing apabila anda makan kek.
Di mana boleh saya ambil tempahan saya?
Tempahan anda boleh diambil di
No 6 Jalan Kristal 5
Taman Kristal 2
Parit Raja, 86400
Batu Pahat, Johor
No 31, Jln Kencana 1A/22,
Taman Pura Kencana
, Sri Gading
atau
Jalan 9, Taman Universiti, Parit Raja, Batu Pahat
Cakes & Chocolates Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez